Gdyby ten świat był taki jaki powinien być, byłbyś moją bratnią duszą ...

IndeksFAQRejestracjaZaloguj

Share | 

Sypialnia

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Seth

Nasze Postacie
Wpojenie::

PisanieTemat: Re: Sypialnia    Wto Lis 16, 2010 6:18 pm

Wstałem trzymając mocno żonę i przeniosłem się na łóżko.Usiadłem i wpiłem się w usta Lily,jednocześnie zdejmowałem jej bluzkę i rozpinałem spodnie.
Powrót do góry Go down
http://naszzmierzch.rpgforum.pl
Lily Carter
ADMIN

PisanieTemat: Re: Sypialnia    Sro Gru 08, 2010 3:55 pm

Palce dloni wplatalam w jego wlosy. Przedluzajac tym samym pocalunek. Po chwili Seth zaczal sciagac mi bluzke i rozpinac spodnie.. Odwdzieczylam sie tym samym... Po chwili Seth byl juz bez swojej koszulki. Brakowalo mi go.. Cierpialam gdy nie bylo go przy mnie.. Zalowalam ze nie moglam dac ani jednej oznaki zycia by wiedzial ze nic mi nie jest...
Powrót do góry Go down
Seth

Nasze Postacie
Wpojenie::

PisanieTemat: Re: Sypialnia    Sro Gru 08, 2010 10:58 pm

Po dobrej minucie walczenia ze stanikiem w końcu się go pozbyłem.
Zacząłem językiem wodzić po szyi ukochanej zjeżdżając w dół szeptając tylko przy skórze że ją kocham i że za nią tęskniłem.
Powrót do góry Go down
http://naszzmierzch.rpgforum.pl
Lily Carter
ADMIN

PisanieTemat: Re: Sypialnia    Sro Sty 12, 2011 11:29 am

Usmiechnelam sie pod nosem. Wplotlam palce dloni w jego wlosy prowadzac go w tym co robil.. Przez ten czas jak mnie nie bylo, musial cierpiec... Na pewno tak jak ja... Chociaz jestem pewna ze Sam bral go czesto w obroty.. Po dluzszej chwili Seth byl bez spodnii... Ja z reszta tez... Po dluzszej chwili, odnalazlam jego usta i polaczylam je ze swoimi, tworzac jedno... Dlonmi bladzilam po jego nagim torsie, miesniach, plecach.. Uczac sie go po raz kolejny na pamiec...

//Srry ze tak zadko jestem ale jakos nie moge spamietac adresu forum xd heh... i zazwyczaj na kompie taty siedze... //
Powrót do góry Go down

Sypialnia

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2